Informatie voor Ouders


Wie is Spellenbox.nl

Bij Spellenbox hechten we veel waarde aan veiligheid en privacy op het internet. Uw kind moet in een veilige omgeving plezier kunnen beleven. En daar doen we bij Spellenbox alles aan.

Wie is Spellenbox.nl

Spellenbox.nl is een van de grootste online gamesites voor iedereen en biedt een groot aantal spelletjes aan. Gebruikers kunnen interactief met vrienden spelen, en omdat er dagelijks spellen worden toegevoegd, hoeven ze zich nooit te vervelen!

BESTE OUDER OF VOOGD,

Voor de veiligheid van uw kind is het belangrijk dat: Uw kind belooft om altijd eerlijk te zijn over zijn/haar leeftijd. Uw kind geen persoonlijke gegevens doorgeeft, zoals adres, e- mailadres of telefoonnummer. Uw kind nooit zijn/haar wachtwoord met anderen deelt en een veilige gebruikersnaam kiest die niks weggeeft en geen verkeerde ideeën oproept. Uw kind weet dat het altijd bij u terecht kan als hij/zij zich ergens ongemakkelijk over voelt. Hij of zij er zich tot slot van bewust is dat het profiel ook door derden kan worden bekeken (afhankelijk van de privacyinstellingen).

Wie kan allemaal een account aanmaken op Spellenbox?

Iedereen die graag onze spellen speelt en zijn of haar topscores, prijzen, kunstwerken, vrienden en meer bij wil houden! Hoe wij Spellenbox veilig houden

Uiteraard letten we zelf op wat er gebeurt, maar omdat ook wij niet overal tegelijk kunnen zijn...: Vragen we gebruikers om spelers te melden die kwetsende of ongepaste afbeeldingen of taal (in commentaar, berichten of gebruikersnaam) gebruiken. Gebruiken we taalfilters om te voorkomen dat zoiets op de site komt.

Moet je betalen om lid te worden van Spellenbox?

Helemaal niets! Spellenbox.nl biedt spellen gratis en vrijblijvend aan. Wel tonen we advertenties op Spellenbox.nl