Europees roulette

Europees roulette


Europees roulette is een van de oudste casino spellen. Het is in de 18e eeuw bedacht. Veel mensen kennen het spel wel en hebben er al ervaring mee. Je kunt nu zelf ook een gokje wagen en mee doen. Je kunt bij deze variant van roulette inzetten op 37 nummers. Maar je kunt ook inzetten op even, oneven, rood of zwart of op meerdere getallen tegelijk. Het is een spannend spel en je hebt maar een doel bij Europees roulette. Je probeert namelijk om te voorspellen op welk cijfer het balletje valt in het wiel. Daarbij heb je de keuze uit meerdere inzetmogelijkheden en strategieën. Deze kunnen ervoor zorgen dat je veel winst kunt maken met dit tafelspel. Voordat je gaat beginnen moet je je inzet plaatsen op de roulettetafel. Er zijn daarbij verschillende weddenschappen mogelijk. Je kiest eerst of je aan de binnenkant (inside) of aan de buitenkant (outside) gaat inzetten. Bij de inside bets heb je de volgende mogelijkheden:
• Straight Eén nummer 35 tegen 1
• Split Twee nummers tegelijk 17 tegen 1
• Street Straat van drie nummers 11 tegen 1
• Corner Vier nummers tegelijk 8 tegen 1
• Line Twee straten naast elkaar 5 tegen 1


Bij de outside bets heb je de volgende mogelijkheden:• Column Eén van de drie twaalfcijferige lijnen 2 tegen 1
• Dozen Eén van de drie twaalfcijferige vakken 2 tegen 1
• High / low Hoge nummers (19-36)
• Lage nummers (1-18) 1 tegen 1
• Colour Zwarte of rode nummers 1 tegen 1
• Odd or even Even of oneven nummers 1 tegen 1Strategie Europees roulette

Bij Europees roulette kun je altijd aan de hand van een strategie spelen. Een strategie die veel wordt gebruikt is de Martingale strategie. Je gaat hierbij inzetten op even, oneven, zwart of rood. Je plaatst een inzet en als je verliest dan plaats je bij de volgende inzet de vorige inzet twee keer. Als je dan namelijk wint, dan heb je de inzet uit de vorige ronde ook meteen terug gewonnen. Verlies je? Dan plaats je weer een dubbele inzet, hierdoor kan de inzet hoog oplopen als je een aantal ronden achter elkaar verliest. Maar houd er ook rekening mee dat je als je een keer wint de inzetten weer terug hebt verdiend. Als je een keer wint, dan ga je weer met een lagere inzet spelen. Hierdoor blijft het verantwoord en leuk spelen. Maar als je een aantal keer verliest, dan moet je voor jezelf wel bekijken wanneer je stopt met spelen.Oefenen of voor geld spelen

Het tafelspel Europees roulette kan gratis geoefend worden, hierdoor kun je jezelf de spelregels eigen maken. Maar je kunt ook een keer voor echt geld spelen wanneer je de spelregels kent. Hierdoor zal je ook merken dat het veel spannender is. Je merkt ook dat je de spanning leuk gaat vinden. Je zou de spanning op kunnen voeren door een keer met een wat hoger bedrag te spelen. Dit is geen moeten, dit is iets wat je kunt doen, als je daar budget voor hebt en zin in hebt. Zorg dat je in ieder geval altijd goed weet wat de regels zijn van Europees roulette en bedenk je van tevoren of je met of zonder strategie wil spelen. Je zal hierdoor merken wat de voordelen zijn en dan kom je vanzelf achter jouw manier van spelen.

Favoriete spelletjes

Bezig met laden...

Gerelateerde spelletjes